Events

Bij 1st DVision zijn we gek van events, op alle gebieden! Onze passie werkt aanstekelijk en daarom zijn we inzetbaar op elk niveau. Betreft het nu een éénmalig project of een full support totaaloplossing: wij gaan er de volle 100% voor,  van concept tot uitvoering! Of heeft u liever ondersteuning voor één bepaald aspect van uw event? Ons maatwerk maakt het allemaal mogelijk.

1st DVision bundelt een jarenlange know-how en kennis van zaken, daarom zetten we steeds de geknipte professionals op de juiste opdrachten:

- Full support event producers: voor de totaalorganisatie en opvolging
- Event team leaders: ervaren teamleaders met verantwoordelijkheidszin
- Professionele & gedreven stagehands: voor de opbouw, permanentie en afbraak

Een concept dat u wil bespreken? Een waanzinnig idee, maar u ziet door het bos de bomen niet meer? Contacteer ons nu voor een inspirerende meeting!

Cases13 January 2019
calendar

Belgisch Kampioenschap Cyclocross 2019

Als logistieke partner van Belgian Cycling stonden we op het Belgisch kampioenschap Cyclocross in voor de plaatsing en de inrichting van de start – en aankomststructuren, het podium, de interviewtenten én de publiciteit van alle partners!

more


23 October 2018
calendar

Voorstelling Tour Amical 2019

more


23 May 2017
calendar

‘Business & Bikes’ is een nieuw netwerkconcept dat 1st DVision samen met Pirazzo Sportswear uitwerkt. Met de gouden combinatie van Comedy, Cycling & Networking proberen we ondernemers met een passie voor fietsen met elkaar te verbinden. neem een kijkje op www.businessandbikes.be !

more


08 January 2017
calendar

Belgische Kampioenschappen Cyclocross

more


08 November 2016
calendar

Hermes NV: Audi Night

more


27 November 2016
calendar

Belgische Kampioenschappen Cyclocross Aspiranten, Amateurs & Masters

1st DVision staat als trotse partner van de KBWB-RLVB in voor de publiciteit van de partners en de logistieke omkadering van de Belgische Kampioenschappen.

more


08 November 2016
calendar

Voorstelling Tour Amical 2017

more


16 October 2016
calendar

Flair Shopping Days

1st DVision stond New Balls Please bij bij de opbouw en afbraak van de Flair Shopping Days. 

more


04 October 2016
calendar

Binche – Chimay – Binche

In Binche is fietsen een ware passie. Sinds 2007 hebben de kasseien er honderden wielrenners over zich heen gehad in verschillende vermaarde wedstrijden, waaronder het Waals Kampioenschap, het Belgisch Kampioenschap voor Beloften en Elite zonder contract en de start van de Tour de Wallonie, zonder de start van de Waalse Pijl in 2013 en de doortocht van de Ronde van Frankrijk in juli verleden jaar te vergeten. Binche-Chimay-Binche, sinds 2010 opnieuw op de kalender, is een rit voor professionele fietsploegen waar elk jaar duizenden mensen naartoe komen!

Ook voor Binche – Chimay – Binche stond 1st DVision in voor de start, publiciteit, aankomstzone, podium en andere logistieke ondersteuning! 

more


02 October 2016
calendar

Eurométropole

Voor Procycling Events verzorgt 1st DVision de Brand Visibility op alle Napoleon Games Cycling Cup wedstrijden.

more