Field Marketing

Zonder sponsors, geen events: sure thing! 

Bij 1st DVision weten we als geen ander dat sponsors en partners de belangrijkste stakeholders zijn van een event.  De publicitaire wensen van partners & sponsors inwilligen op evenementen: dat is onze specialiteit! Als logistieke partner speelt 1st DVision al enkele jaren mee op het hoogste niveau in het wereldje van field marketing & brand visibility. Met impressionante structuren, slimme technieken en kennis van zaken brengen we uw merk, sponsor of partner in de kijker! 

Reeds verschillende bedrijven en organisaties doen al beroep op de logistieke ondersteuning van 1st DVision. In ons magazijn onderhouden & stockeren we ook met de nodige zorg uw publicitaire materialen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Contacteer ons!

Cases13 January 2019
calendar

Belgisch Kampioenschap Cyclocross 2019

Als logistieke partner van Belgian Cycling stonden we op het Belgisch kampioenschap Cyclocross in voor de plaatsing en de inrichting van de start – en aankomststructuren, het podium, de interviewtenten én de publiciteit van alle partners!

more


19 August 2017
calendar

Napoleon Games Genk

1st DVision verzorgt de publiciteit voor Napoleon Games, op verschillende evenementen en locaties.

more


27 August 2017
calendar

Schaal Sels

Eén van onze startstructuren schitterde voor het Havenhuis op Schaal Sels.

more


08 January 2017
calendar

Belgische Kampioenschappen Cyclocross

more


27 November 2016
calendar

Belgische Kampioenschappen Cyclocross Aspiranten, Amateurs & Masters

1st DVision staat als trotse partner van de KBWB-RLVB in voor de publiciteit van de partners en de logistieke omkadering van de Belgische Kampioenschappen.

more


04 October 2016
calendar

Binche – Chimay – Binche

In Binche is fietsen een ware passie. Sinds 2007 hebben de kasseien er honderden wielrenners over zich heen gehad in verschillende vermaarde wedstrijden, waaronder het Waals Kampioenschap, het Belgisch Kampioenschap voor Beloften en Elite zonder contract en de start van de Tour de Wallonie, zonder de start van de Waalse Pijl in 2013 en de doortocht van de Ronde van Frankrijk in juli verleden jaar te vergeten. Binche-Chimay-Binche, sinds 2010 opnieuw op de kalender, is een rit voor professionele fietsploegen waar elk jaar duizenden mensen naartoe komen!

Ook voor Binche – Chimay – Binche stond 1st DVision in voor de start, publiciteit, aankomstzone, podium en andere logistieke ondersteuning! 

more


02 October 2016
calendar

Eurométropole

Voor Procycling Events verzorgt 1st DVision de Brand Visibility op alle Napoleon Games Cycling Cup wedstrijden.

more


11 October 2016
calendar

Sluitingsprijs Putte – Kapellen

Roy Jans (Wanty-Groupe Gobert) heeft dinsdag de 83e editie van de Sluitingsprijs Putte-Kapellen (cat 1.1) gewonnen. Na 183,6 kilometer was de 26-jarige Limburger de snelste in een massasprint. Timothy Dupont (Verandas Willems) werd tweede en verzekerde zich van de eindwinst in de eerste editie van de Napoleon Games Cycling Cup.

1st DVision staat in voor de logistieke ondersteuning en brand visibility van de partners en sponsors van de Napoleon Games Cycling Cup

more


05 August 2016
calendar

Dwars Door Het Hageland

Dwars door het Hageland is met voorsprong de jongste wedstrijd van de Napoleon Games Cycling Cup, maar heeft alles in zich om mettertijd uit te groeien tot het kroonjuweel van het regelmatigheidscriterium. 

1st DVision neemt voor de Napoleon Games Cycling Cup de logistieke coördinatie op zich. Niet alleen sportief, maar ook publicitair was ‘Dwars door het Hageland’ een top-event!

more


14 August 2016
calendar

Belgische Kampioenschappen Heren elite zc en Heren U23

Dat een vlak parcours synoniem staat met een saaie wedstrijd? Wie de Belgische Kampioenschappen Heren Elite zonder contract en Heren U23 in Stabroek heeft gevolgd denkt daar nu helemaal anders over. Want de renners maakten er in beide wedstrijden een heus spektakelstuk van. Met één opmerking die constant terugkeerde: “Dit was een van de zwaarste koersen van het seizoen.”

1st DVision staat als logistieke partner van de KBWB-RLVB in voor de publiciteit van de partners en de logistieke omkadering van de Belgische Kampioenschappen.

 

more