Portiek Belgian Cycling Gent 2019

1st DVision is al jarenlang dé geprefereerde logistieke partner van Belgian Cycling. Wij staan in voor de voorbereiding, plaatsing, onderhoud en stockage van alle materialen en structuren die gebruikt worden op de Belgische Kampioenschappen Wielrennen, Mountainbike, Cyclocross en BMX. Bovendien verzorgt 1st DVision de publicitaire return van alle partners van Belgian Cycling.

Opbouw portiek Gent BK 2019

Elke categorie uit elke discipline verdient natuurlijk een waardig Belgisch Kampioenschap, mét een aankomst die een Belgisch Kampioen waardig is.

Onze portiek, die we samen met Belgian Cycling uittekenden en lieten maken straalt op alle kampioenschappen. Afhankelijk van de baanbreedte en locatie passen we de doorrijbreedte en hoogte aan op maat van de aankomstzone!

Bij de opbouw van onze structuren houden we uiteraard steeds de veiligheid van onze mensen en de omstaanders in het oog, een afgesloten rijbaan, de juiste veiligheidsmaatregelen én de juiste materialen zijn een must!

Podium BK Gent 2019

Geen kampioenen zonder huldigingspodium, onze podia worden op verschillende wedstrijden geplaatst, dus ook op de Belgische kampioenschappen!

Interviewtent BK Gent 2019 Belgian Cycling

Na aankomst begeleiden we de winnaars naar de interviewtenten, waar ze zich verfrissen, verwarmen en de pers te woord staan! Onze interviewtenten zijn dé plek waar de renners/rensters na de wedstrijd even tot rust komen vooraleer ze gehuldigd worden op het podium.

Liantis BK Gent 2019

1st DVision staat ook in voor de publiciteit van alle partners van Belgian cycling, deze brengen we dan ook steeds camera-gericht in beeld! Zo kunnen de sponsors & partners op de juiste return rekenen!

Esso BK Gent 2019
Beobank Bk Veldrijden Kruibeke 2018

Samenwerken met een professioneel & enthousiast team?

Get in touch!

Werken bij 1stDVision

Bekijk jobs