Business bikes

1st DVision en Pirazzo Custom Sportswear organiseren een uniek event dat deelnemers de kans geeft hun passie voor wielrennen te delen met mede-ondernemers. Een dag waarop ondernemers samenkomen om in groep, onder professionele begeleiding van een echte kopman, moto-team & volgwagens, een parcours van een 75-tal kilometer af te leggen.

Business & Bikes

Business and Bikes staat inmiddels bekend als een professioneel platform dat ondernemers op sportieve wijze bij elkaar brengt rond een specifiek thema. Na duurzaam gezondheidsbeleid en G-sport, trokken we voor editie 2019 de kaart van Belgian Homeless Cup. Belgian Homeless Cup zet zich in voor de herintegratie van thuislozen en daklozen via een structureel en sportief project. Dankzij de steun van onze partners én deelnemers konden we een mooi bedrag overmaken voor deze prachtige organisatie!

Business & Bikes

Qua ondersteuning en beleving moet Business & Bikes niet onderdoen voor andere netwerk-ritten. Onze deelnemers worden dan ook écht in de watten gelegd. Zo krijgen we volledige politiebegeleiding over het hele parcours, geen rode lichten dus! Onze mobiele seingevers, servicewagen en ambulance zorgen voor de veiligheid van onze deelnemers!

Halverwege het parcours kunnen de deelnemers genieten van een , goed voorziene, bevoorradingspost. Hier komen ze even tot rust en doen ze nieuwe krachten op voor het tweede deel van de rit.

Business & Bikes
Business & Bikes

Na de rit kaarten we nog uiteraard nog na met mede-ondernemers. Op deze manier brengt Business & Bikes al enkele jaren ondernemers, politiekers en partners samen!

Business & Bikes Muyters
Business & Bikes eten
Business & Bikes netwerk

Meer info? Bekijk onze aftermovies van vorige edities op onze videos pagina of neem eens een kijkje op www.businessandbikes.be

Samenwerken met een professioneel & enthousiast team?

Get in touch!

Werken bij 1stDVision

Bekijk jobs