Whats App Image 2023 09 09 at 12 48 01

Het 24u feestelijk Levensloop-evenement draait rond solidariteit en fondsenwerving. Omdat kanker nooit slaapt, stelt Stichting tegen Kanker zich op het evenement solidair op, samen met alle Vechters en hun naasten door 24u in estafette te wandelen of te lopen.

On the field

1st DVision staat in voor het stockbeheer van alle - zowel Nederlandstalige als Franstalige - materialen.
Daarnaast transporteren we de bestelde materialen naar de locatie. Hier nemen we zowel de op- als afbouw voor onze rekening om Stichting tegen Kanker van zoveel mogelijk visibiliteit te voorzien.

Zo bouwen onze stagehands op locatie het visibiliteitsmateriaal deskundig op: inflatables, beachflags, banners, vlaggen...


Cfbaf89b 83ba 4f03 9a8b bc85391a6813

De drie ceremonies

Openingsceremonie, Kaarsenceremonie & Slotceremonie – zijn de drie sleutelmomenten van het Levensloop-evenement :

  • Openingsceremonie zaterdag. Deze ereronde van de Vechters vormt het startschot van Levensloop. Hiermee vieren Vechters hun overwinning, geven ze anderen hoop en bedanken ze iedereen die hen steunt.
  • Kaarsenceremonie zaterdagavond. Dit symbolische moment is bedoeld om mensen met kanker te steunen, personen te vieren die de ziekte overwonnen en overleden dierbaren te herinneren.
  • Slotceremonie zondag. De Slotceremonie zet iedereen die Levensloop mee mogelijk maakt in de bloemetjes en wordt ook het ingezameld bedrag bekend gemaakt. Als orgelpunt lopen al deze mensen samen nog een laatste ronde voor de strijd tegen kanker.

Daarnaast geniet je van gratis optredens, kinderanimatie en van de vele drink- en eetmogelijkheden!

Samen tegen kanker

Levensloop is geen competitie maar een solidariteitsactie die de gemeenschap en het verenigingsleven 24u lang samen brengt rond de strijd tegen kanker.

Tijdens verschillende weekends wordt niet alleen gelopen of gewandeld om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek tegen kanker maar worden de aanwezige (ex)kankerpatiënten - ook vechters genoemd - als echte VIP’s 24 uur lang in de bloemetjes gezet.

Iedereen is welkom; hetzij als vechter, als vrijwilliger, als loper, wandelaar of als supporter. Deelnemers worden in teamverband ingeschreven maar kunnen ook individueel meedoen.

Whats App Image 2023 05 26 at 19 19 39